Recensies

Slowrun

Rated 0 out of 5
13 november 2020

Ik was zo’n hardloper die zichzelf regelmatig voornam om het hardlopen weer op te pakken. Dan had ik een paar keer motivatie om te gaan, maar eigenlijk ging het nooit echt lekker. Regelmatig vroeg ik me dan af waar toch die hardloopflow bleef die anderen blijkbaar wel hebben. Die kwam nooit en de motivatie om te gaan daalde weer net zo snel als het opkwam en dan gaf ik het weer op.
Nu ben ik een slowrunner die echt zin heeft om de deur uit te gaan, genietend haar rondjes rent en daar de hele dag (ik loop het liefst ‘s morgens) een fit en energiek gevoel aan overhoudt. Judith heeft me geleerd dat ik altijd veel te hard liep. Door de techniek van het slowrunnen, het focussen op de ademhaling en de ontspanning komt ‘de flow’ ineens wel opzetten. Daarnaast is het ook heel fijn om dit samen met een groep vrouwen te doen. De sfeer is heel positief, zonder prestatiedruk, maar wel motiverend. Dus twijfel je nog? Niet doen. Geef je op en voor je het weet lig je samen met ons in het bos op een vuilniszak te planken. Geheel vrijwillig, niets moet…

Sjoukje

Slowrun

Rated 0 out of 5
12 november 2020

Mijn motto was altijd: hardlopers zijn doodlopers. Sporten is niet echt (of echt niet) mijn ding, maar ik weet dat het gezond is. Judith wist me te motiveren om mee te gaan slowrunnen en dankzij haar manier van niet echt pushen (“je bent hier vrijwillig, je hoeft niets”) maar wel stimuleren heb ik vandaag voor het eerst in mijn leven solo een rondje geslowrund! Maar in de groep met dames en met coaching van Judith is het wel veel gezelliger en gaat de tijd veel sneller. De afwisseling van rennen en spieroefeningen en wisselende routes maakt slowrun bij Judith zelfs voor een niet-sportief iemand als ik aantrekkelijk.

Anouk

Slowrun

Rated 0 out of 5
11 november 2020

Ik vond van mezelf dat ik weer moest gaan sporten maar ik had er totaal geen zin in. Maar wat is het leuk en gezellig om dit met een groep dames te doen! Judith weet ons allemaal op een leuke manier enthousiast te krijgen én te houden. Nooit gedacht dat ik een avond sporten leuk zou gaan vinden. Maar Judith heeft het voor elkaar gekregen!

Suzanne

Slowrun

Rated 0 out of 5
11 november 2020

Na jaren het sporten eindelijk weer opgepakt. Ik had niet gedacht dat ik dit zou gaan zeggen. Maar heerlijk een uur slow runnen. Judith is een geweldige en ook een gezellige coach. Echt een aanrader.

Jeanette B.

Slowrunzutphen

Rated 0 out of 5
1 november 2020

Judith is een geweldige coach. Ze weet het voor iedereen fijn en gezellig te maken, je merkt gewoon niet dat je loopt. Judith heeft de techniek van het slow runnen goed onder de knie en implementeert dit op een relaxte en subtiele wijze in haar lessen. Ik had altijd een hekel aan hardlopen, maar ik vind het ineens helemaal leuk. Wie had dat ooit gedacht?! 🙌🏻

Mirjam

Geen titel

Rated 0 out of 5
21 oktober 2020

Slowrun is voor mij op een ongedwongen manier met een leuke groep dames een uur lekker bewegen in de buitenlucht. En dat allemaal onder de gezellige en goede begeleiding van Judith!

Manon B

slowrun

Rated 0 out of 5
21 oktober 2020

Eindelijk na jaren weer plezier in het sporten gekregen! Niks moet en lekker jezelf mogen zijn. Heerlijk, thanks Judith!

Helen Leetink

Zinvol en gezellig

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

Ik heb de cursus powerwalk gedaan.
Leuke groep mensen en enthousiaste coach met veel kennis . Heerlijk buiten, gezellig en geleerd mijn houding te verbeteren en wat conditie op te bouwen.

Anja

Slowrun

Rated 5 out of 5
20 mei 2021

Enthousiast geraakt/gemaakt door mijn buurvrouw heb ik me aangemeld voor de 10-weekse cursus. Vanaf de eerste week vond ik het ontzettend leuk. De combinatie van lekker buiten sporten met leuke dames onder begeleiding van de enthousiaste Judith is echt super! Ik blijf zeker lopen onder begeleiding van Judith!

Inez

Sporten moet leuk zijn...

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

…dat is vooral wat Judith met succes overbrengt, ga niet door je grenzen en luister naar je lijf is haar motto.
De loopsessies met Judith zijn altijd gezellig, samen lekker buiten zijn en genieten van de natuur.
Ik ga na afloop van de 10-weekse sessie dan ook zeker door want in minder dan 2 mnd zijn mijn conditie en spierkracht zeker verbeterd !

Pascale

Lekker bewegen

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Ik was al langere tijd van plan weer te gaan lopen, maar door mijn teveel aan kilo’s was ik ook een beetje huiverig voor blessures. Nadat ik eerst wat kilo’s kwijtgeraakt ben kwam ik op Facebook een berichtje van Slowrun Zutphen tegen. Er ging direct bij mij iets aan, dit was wat ik zocht. Niet veel later ben ik met een 10-weekse cursus gestart waar ik enorm veel plezier aan beleef. Het lopen met een groep vrouwen is heel leuk. Judith coached heel prettig. Waardoor er voldoende vrijblijvendheid in de training zit, maar je toch ook meegesleept wordt om toch dat stapje extra te zetten en je vooruitgang boekt. Naast de cursus loop ik 2 keer per week zelf een rondje. Kortom een echte aanrader!

Marianne

Geen titel

Rated 0 out of 5
20 oktober 2020

Ik heb genoten

Folkert